Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко разход дават вашите 155-ци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vaklinator
    155 горят по-малко като се карат над 150 км/час.
    E това пък как става Със 150км ще гори по малко от колкото със 100.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

[quote=Бобби]
      Първоначално публикувано от ParisWind
      Първоначално публикувано от "Бобби":2gfxd91e
      Първоначално публикувано от alfonso155
      Моята колица 155 1,7 ТС с 50 литра 450 км макс градско PS: Някой ако ми каже че му гори 10 или под 10(в градско) ще му се в лицето!!!
      хаиде да се обзаложим?........ да видим кои последен се смее?... максимум 12 на 100 на зверско каране ....иначе Pr_oof...e точен при нормално натискане на гаста, важи и за 1.8
      Колега не се излагай де 12/100 -13 при нормално каране в Пловдив си ги правя, но ако я вкарваш в обороти тази кола и ми смакнеш разхода под 18-19 ще те призная (Впрочм говориш за бензин нали - защото за бензин 12 е невъзможно да смакнеш - виж ако говориш за маслото значи си за майстор
      не се засягай ама тук всички май само се надлъгваме да си мерим пишките - ако си кажеш реалният разход никои няма да ти се смее бе колега тъй че да пишем щуротии нема смисъл - в този ред на мисли градско моята да кажа ми гори 7/ газ - ама е Ескортче 1.3 карбуратор
      Моята кола си я карам от нова ...и много добре си я познавам!!!!!......минал сам с нея до ден днешен 212000км.....ще карам 100км над 4000 оборота и няма да скочи над 12л.....обзалагаме ли се ...никога не сам карал на гас ..не те карам да вярваш!...обзаложи се реално с мен!..или бях пуснал една тема - една от първите 155...движила по жълтите павета...ти си знаееш!...тук само си мерим пишките без сантиметър ...ще те взема от Филибето, ще те докарам до София....който губи плаща и се пребира с влака [/quote:2gfxd91e]
      Колега никой не говори за магистрала и каране на постоянни (макар и високи обороти - с моята извънградско сас 170-180 са свалял разхода и под 8- цитата ми беше за градско шофирне със сериозна игра с педала на газта и в никакъв случай падане или по-точно излизане от критичните - при тези условия 12/100 е наистина немислимо нисък разход което ще потвърдят всички колеги тук!
      Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

[quote=ParisWind]
        Първоначално публикувано от Бобби
        Първоначално публикувано от ParisWind
        Първоначално публикувано от "Бобби":2njw9xwk
        Първоначално публикувано от alfonso155
        Моята колица 155 1,7 ТС с 50 литра 450 км макс градско PS: Някой ако ми каже че му гори 10 или под 10(в градско) ще му се в лицето!!!
        хаиде да се обзаложим?........ да видим кои последен се смее?... максимум 12 на 100 на зверско каране ....иначе Pr_oof...e точен при нормално натискане на гаста, важи и за 1.8
        Колега не се излагай де 12/100 -13 при нормално каране в Пловдив си ги правя, но ако я вкарваш в обороти тази кола и ми смакнеш разхода под 18-19 ще те призная (Впрочм говориш за бензин нали - защото за бензин 12 е невъзможно да смакнеш - виж ако говориш за маслото значи си за майстор
        не се засягай ама тук всички май само се надлъгваме да си мерим пишките - ако си кажеш реалният разход никои няма да ти се смее бе колега тъй че да пишем щуротии нема смисъл - в този ред на мисли градско моята да кажа ми гори 7/ газ - ама е Ескортче 1.3 карбуратор
        Моята кола си я карам от нова ...и много добре си я познавам!!!!!......минал сам с нея до ден днешен 212000км.....ще карам 100км над 4000 оборота и няма да скочи над 12л.....обзалагаме ли се ...никога не сам карал на гас ..не те карам да вярваш!...обзаложи се реално с мен!..или бях пуснал една тема - една от първите 155...движила по жълтите павета...ти си знаееш!...тук само си мерим пишките без сантиметър ...ще те взема от Филибето, ще те докарам до София....който губи плаща и се пребира с влака
        Колега никой не говори за магистрала и каране на постоянни (макар и високи обороти - с моята извънградско сас 170-180 са свалял разхода и под 8- цитата ми беше за градско шофирне със сериозна игра с педала на газта и в никакъв случай падане или по-точно излизане от критичните - при тези условия 12/100 е наистина немислимо нисък разход което ще потвърдят всички колеги тук![/quote:2njw9xwk]...Както ти казах - не те карам да ми вярваш..не ми сипваш бензина, или пак аз на теб.....малко сме далеч един от друг, но ако си заслужава облога....ще ти докажа, че в града падам под 10л. на 100км....имай предвид, че в София е по натоварено движението от Пловдив.....ако не здраве да е ...стига сме спорили безмислено
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ооо да аз съм навит... Дай да направим 50км в час пик в София--- сутрин в 8.30 и вечер в 18.00.... Дали ще паднеш под 10?
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от The_Game
            Колега, позволи да напомня, че туин спарка сменя ъгъла на газоразпределение малко над 4000 оборота. Тогава колата върви доста по агресивно. Това са около 140-150 км в час и харчи по-малко гориво.
            Alfa 155 2.0TS 8V '93
            sigpic
            VW LADAVAGEN '81
            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Колега, позволи да напомня, че туин спарка сменя ъгъла на газоразпределение малко над 4000 оборота. Тогава колата върви доста по агресивно. Това са около 140-150 км в час и харчи по-малко гориво.
              Тогава пие повече според мен, в работен режим над 4000 оборота.

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                Ооо да аз съм навит... Дай да направим 50км в час пик в София--- сутрин в 8.30 и вечер в 18.00.... Дали ще паднеш под 10?
                Ема не бе колега освен задръстванията става въпрос за непрестанно вкарване в обороти! Иначе нямам нищо против - явно колегата е с единствената читава 155 в този форум просто защото всички сме с адски преразход в сравнение с неговата кола! Нищо лично просто няма как да е вярно! При кротко шофиране да, но не и при "Зверското настъпване" както беше споменал колегата!
                Alfa Romeo 155 2.0 TS 8V '95 Вече Бивша

Comment

Re: Колко разход дават вашите 155-ци

Първоначално публикувано от elenkov
                  моята градско бензин 12-15 при педала до край градско на газ 13-17 пак при същите условия извън градско 8-9 газ при 140км с климатроник поздрави
                  Здрасти.
                  Въпроса е разискван много.
                  Моята ги удря 12-13 градско и 8-10 извън града.Зависи как я настъпвам.
                  Мисля че е нормално
                  АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                  FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

бе ся и при мен май зе да гори повечко...
                    ма се не мога за засека по-точно...
                    па и май съвсем се е прее.ал датчика за горивото...
                    AR 155 2.0 16V Never Forget You
                    AR 166 2.4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI
                      ...С теб си имам закачка тук!...няма проблем, на вит сам ...особено в час пик.....тя ще си работи на празен ход!....знаеш ли колко и е разхода тогава? .....предлагам, които изгуби облога...да напълни на другия резервоара...става ли?

Comment

• Първоначално публикувано от vaklinator
                        При 8 винтила....чакай.... да ти смени ъгала на газоразпределението....

Comment

• боби?
                          8 клапана викаш немат вариатор?
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
                            боби?
                            8 клапана викаш немат вариатор?
                            Предполагам!!!!.......не сам автоспециалист!...а според теб има ли?

Comment

• ми не предполагай
                              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
                                ми не предполагай
                                ...при винтилираните го има на единия вал! ( който вариатор дава дефект исе разтропва...)....но при моита 8 винтила..не го откривам...не сам се ровил в мотора ...но и да се ровия...едвали ще има такъв ...доста са ми застопорени валовете...поне така ми се струва ...ти малко ме изпитваш!?

Comment

Working...
                                X